פרסום שני בנושא בשר מתורבת במגזין המדעי הנחשב Nature Food

03/08/2020

שמחים לשתף – פרופ' שולמית לבנברג, דיקנית הפקולטה וממייסדי חברת Aleph Farms , החברה הראשונה שהצליחה לגדל נתחי בשר מתאי בקר בטכנולוגיה שפותחה במעבדתה של פרופ' לבנברג.

המאמר סוקר את האתגרים המדעיים, האקולוגיים והרגולטוריים בתחום הבשר המתורבת, והוא מהווה שיתוף פעולה של חוקרים בכירים מהאקדמיה ומחברות הבשר המתורבת בישראל ובעולם: פרופ' מארק פוסט ממייסדי Mosa Meat ההולנדית, פרופ' שולמית לבנברג ממייסדי Aleph Farms הישראלית, ניקולס גנוביס ממייסדי Memphis Meats, פרופ' דיוויד קפלן מאוניברסיטת TUFTs בבוסטון וחוקרים נוספים מCambridge, PAN-Biotech, ואוניברסיטת Bath.