ברכות למתן חמרה ואורי שמלה שזכו יחד עם חבריהם לצוות המיזם enroute בפרס יוקרתי בתחרות המיזמים של Cornell Tech.

Matan Hamra

המיזם enroute מציע מערכת חכמה המאפשרת שינוע יעיל של חולים וציוד ברחבי בית-החולים. המערכת אמורה לחסוך זמן המתנה יקר וארוך של מטופלים, צוות ומכשור רפואי לשינוע, ולייעל בצורה ניכרת את השירות והטיפול בחולה.

מתן חמרה הוא סטודנט לתואר שלישי (PhD) במעבדת פרופ"ח ילין דביר וסטודנט ל-MBA.
אורי שמלה הוא סטודנט לתואר שני (MSc) במעבדת פרופ"ח יעל יניב.

מתן ואורי הכירו את שותפיהם למיזם בקורס יזמות שהתקיים בפקולטה, במסגרת שיתוף פעולה בין הטכניון ואוניברסיטת Cornell בניו-יורק. בקורס השתתפו סטודנטים לתואר שני ביזמות מהקמפוס המשותף לטכניון ולאוניברסיטת Cornell. את הקורס הובילה פרופ' יעל יניב והסטודנטים קיבלו תמיכה מקצועית מחברת MindState .
בסיום הקורס התקיים האקתון "Time to Care" למציאת פתרונות לאתגרים שהוצבו על-ידי בי"ח איכילוב, אשר נתן חסות לאירוע. צוות המיזם enroute זכה במקום הראשון מתוך 12 צוותים שהתחרו.

כעת הגיעה הזכייה בתחרות ב- Cornell Tech הכוללת מימון בסך 100,000 דולר, מתחם עבודה בקמפוס Cornell Tech בניו-יורק וליווי מקצועי.

איחולי הצלחה בהמשך הדרך למתן, אורי ושותפיהם למיזם!

הטכניון – מכון טכנולוגי לישראל | Technion בוגרי הטכניון – Technion Alumni Association ועד הסטודנטים להנדסה ביו-רפואית בטכניון
Technion Start-uP MBA Τechnion MBA Cornell University Cornell Tech איכילוב – המרכז הרפואי ת״א